Igat

Johtaja Akame

Muuta
Igojen tehtävä on suojella edesmenneen Itou-herran aarretta, Igan shinobi-taidon kirjaa. Igat ovat hyviä taistelijoita, niin sisukkuuden kuin sitkeyden kannalta. He eivät epäröi heittää henkeänsä suojellakseen pyhiä kirjoituksia, johtajaansa Akamea tai Itou-taloa. He ovat notkeita ja osaavat hyppiä taitavasti puissa, he ovat shinobikoiria (=ninjakoiria). Iga-koirat ovat myös nopeita ja sen takia ovat hyviä suorittamaan esimerkiksi lähetin tehtäviä. Heillä on muutamia erikoistekniikoita, tiedetyin niistä on Raikaken, jonka myös Gin oppii.
Tässä roolipelissä
Akame ei ole liittyneenä Oun-koiriin, sillä hänellä on omat velvollisuutensa Iga-koirille. Hän on kuitenkin lähellä Outa ja uskollinen Ginille kaikesta tapahtuneesta. Kōga-koirilla on eripuraa edelleenkin Igojen kanssa ja pieniltä taistoilta ei voi välttyä!

Nyt
Gin on kysynyt Akamea liittymään hänen joukkoihinsa vielä kerran taistellakseen tulevaa uhkaa vastaan ja Akame on suostunut "antamaan" muutaman laumalaisensa Ouun sotureihin taistellakseen paratiisin rauhasta.

Liittymiskriteerejä
- Yleensä turkin pääväri on valkoinen/ vaalean harmahtava (merkkejä saa olla, ei tarvitse olla kokovalkoinen)
- ^ Muut väritykset ovat harvinaisia, mutta niitäkin on (vrt. Akamen lapsenlapset Mū ja Rara)
- Rodultaan kishu (ei seropeja)
- Osaavat käyttää aseita esim. tikaria, sirppiä, miekkaa

Laumalaisia
Omat hahmot
Satoshi