Juoni
Tällä hetkellä Kaipaamme ns. hyvis- ja pahislaumoille johtajia ja tavallisia laumalaisia. Pistäkäähän liittymisviekkuun hakemuksia.


Akakabuto on saatu vihdoin kukistettua ja Ohulaiset saivat vallattua reviirinsä takaisin. Tästä alkoi heidän laumansa uusi nousu, joka tulisi toivottavasti olemaan heille paljon suotuisampi. Lauma koki paljon tappioita ja moni sen rakkaista jäsenistä menetti henkensä taistelussa hirviökarhua vastaan. Riki tunsi taistelun jälkeen alkavansa olemaan jo liian vanha johtamaan näin isoa laumaa ja täten antoi johtajuuden pojalleen Ginille. Tämä oli Suuren taistelun aikana osoittanut mitä parhainta johtamiskykyä ja koki täten oikeutetun arvon ylennyksen. Riki kuitenkin jäi poikansa avuksi ja toimii tämän neuvonantajana niin kauan kuin tämä sitä haluaa ja tarvitsee.

Ohulaiset olivat kerinneet hengähtää noin kuukauden taistelun jälkeen, kun lauman lähettiläät toivat huonoja uutisia. Gin oli aikaisemmin jo huomannut suurta levottomuutta naapurikylissä ja laittoi tiedonkerääjät asialle selvittämään tilannetta. Yksissä tuumin nämä valitut laumalaiset olivat jututtaneet villi- ja ihmisten kotikoiria ja keränneet kasaan tarpeeksi aineistoa kotiin vietäväksi. Suuri uhka oli nousemassa Ohulaisten ylle ja näiden rauha uhattiin taas kerran rikkoa. Lähetit olivat saaneet tietoonsa pahaenteisen nimen, Romanoff Romanov. Kaikki tuntuivat säikähtävän kyseistä nimeä, kun lähetit olivat ruvenneet kyselemään muilta tästä nimestä. Tämä kyseinen koira levitti vain pahuutta ja tuhoa ympärilleen. Haluten näin ollen varmistaa oman laumansa "hyvinvoinnin" valtaamalla muita maita omaksi reviirikseen ja alistamalla toiset laumat valtaansa.

Gin oletettavasti huolestui näistä uutisista, sillä Ohun lauman tappiot eivät vielä olleet tasapainoittuneet ja puute hyvistä sotilaista oli suuri. Hän kääntyi isänsä, Rikin puoleen ja kysyi neuvoja tähän uhkaavaan ongelmaan. Ohulaisten onneksi Riki muisti, että eräs hänen tuttunsa oli palveluksen velkaa kauan sitten tapahtuneista asioista. Nyt vain pitäisi saada sana kulkeutumaan tälle tuttavalle ja kysyä apua. Ginin ja Rikin täytyy koota pieni joukko ja matkustaa toisen lauman johtajan luo mahdollisimman pian. Sillä koskaan ei voi tietää milloin Romanoffin ilkeät suunnitelmat koskevat Ohulaisia..

Tapahtunutta
-
Edelliset tekstit poistettu pelaajien epäaktiivisuuden takia.