Liittymiskirja
Jos olet aikeissa liittyä niin tämä on juuri oikea paikka siihen. Jätä hakemuksesi tänne meidän luettavaksi, yritämme lukea sen mahdollisimman pian. Kiitos ja toivottavasti näemme piakkoin foorumilla! :) Muistathan käyttää isoja alkumerkkejä ja oikeita välimerkkejä, jotta viestisi on helppolukuinen ja ettei se tule poistetuksi.

Voit käyttää viestissäsi BB-koodia.
[b]Lihavoitu[/b]
[i]Kursivoitu[/i]
[u]Alleviivattu[/u]
[URL=linkin osoite] Linkki [/URL]

Jos hakemuksesi on iso, niin voit jättää sen myös useammassa viestissä! Se on OK ja jopa suotavaa.

Lue vieraskirjaa :: Kirjoita vieraskirjaan :: Admin-paneeli

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]


BlackWolf
Tässä vielä kuvan linkki kun ei näyttänyt toimivan ^^
http://i1374.photobucket.com/albums/ag417/katablackwolf/__Ginga_A doptables___by_Kali_caracal_zpsebigtcc3.png
22.02.2015 17:23 «
Diiah
Hienosti toteutettu ulkonäkö! Hyväksytty. :)
Sähköposti · Kotisivu · 22.02.2015 17:58 «


BlackWolf
> jatkoa edellisestä viestistä

MENNEISYYS
Hato syntyi Venäjällä kotikoiralle ja sudelle suunniteltuna pentuna kaksois veljensä Karasun kanssa. Veljekset olivat kuin paita ja peppu jo pennuista lähtien ja näitä ei tuntunut erottavan mikään. Niimpä pentuus puoleen vuoteen saakka sujui suht rauhallisissa merkeissä pentujen kasvaessa ja vahvistuessa huimaa vauhtia. Pentujen emon nimi oli Haita ja isän nimi Tamashi. Haita oli kotikoira ja Tamahsi kesytetty susi, joka oli kuitenkin kuulunut ennen Haitan tapaamista suureen susi laumaan Venäjän ja Kiinan rajalla.
Niimpä pennut kasvoivat hyvän ruuan ja kohtelun alaisina, mutta tämä loppui heidän täyttäessään kyseiset puolivuotta. Pennut myytiin erikoteihin ja niimpä niiden tiet erosivat. Karasu muutti kauemmas Kiinaan ja Haton tie johti taas Japaniin, Hokkaidolle. Hato oli myyty ihmiselle, joka piti koirataisteluita ja omisti monia taistelu koiria. Niimpä pennun kohtelu ei jatkunut enää samanlaisena vaan se opetettiin taistelemaan ja jo alle vuoden ikäisenä tuo tyrkättiin samaan kehään puolta suuremman taistelukoiran kanssa. Hato sai tuta ensimmäistä kertaa häviön ja tuskan turkissaan. Hato siis hävisi taistelun selvästi ja sai haavat rintaansa.
Harjoittelu jatkui kiivaana ja Hato oppikin pian kunnolla taistelemaan ja voittoja alkoi satelemaan pilvin pimein. Uros antaitsikin taistelukoira nimensä: Reaper. Samalla kuvioihin tuli muuan susi uros nimeltään Nairyoku. Hato joutui tuon kanssa samaan taistelukehään ja itsevarmana Hato nyökkäsi suden kimppuun. Susi käytti kuitenkin tekniikoita, joita Hato ei ollut koskaan nähnyt tai voinut edes kuvitella. Taistelun päätteeksi Hato sai suden kynsistä haavat silmänsä päälle ja hävisi.
Hatoa jäi askarruttamaan suden käyttämät tekniikat ja niimpä uros meni tapaamaan toista saaden kuulla jotain mykistävää. Mainitessaan isänsä nimen Hato sai kuulla, että Nairyoku kuului samaan laumaan tuon kanssa ja erikoistekniikat oli opittu tuolta. Hato ihmettelikin, miksi sen isä ei ollut maininnut tällaisesta. Nairyoku kuitenkin suostui opettamaan osaamansa tekniikat Hatolle ja siitä se kaikki sitten alkoi.
Hato oppi tekniikoita, voitti uusia taisteluja ja tämän nimi alkoi jo kuulua monen villikoiran suusta. Opittuaan monia tekniikoita oli viimeisen vuoro: Metsu Heni Battōgan. Nairyoku sanoi, että tämä isku oli kulkenut susien suvussa jo satoja vuosia, mutta koska sudella ei ollut jälkeläisiä, opettaisi se tekniikan Hatolle. Niin kävikin ja pian sen jälkeen Nairyoku menetti henkensä taistelussa.
Hato oli kuullut Nairyokulta myös kaikkea Ousta ja sinne koirasusi otti nyt suuntansa monien taistelukoira voittojen jälkeen.

MUUTA
► Kotimaa: Venäjä
► Hato on tunnettu villikoira piireissä nimellä Ripper, jota tämä käytti ollessaan taistelukoirana venäjällä.
► Taistelu sujuu kiitettävästi, Hato on ihmisten kouluttama. Myös metsästys ja uinti sujuu, uinti hieman huonommin.
► Erikoistekniikat: Jaw Crash, Neck the killing, Neij ki sekä Metsu Heni Battōga
© Tekstit: BlackWolf, kuvan linet: Kali-caracal
22.02.2015 17:20 «


BlackWolf
Nimi ► Hato 鳩, tunnetaan myös nimellä Reaper
Nimen tarkoitus► Nimi on japania ja tarkoittaa kyyhkystä/kyyhky/kyyhkynen, Reaper on englantia ja tarkoittaa elonkorjaajaa
Sukupuoli ► Uros ♂
Ikä ► 3 vuotta
Laji ► Koirasusi (50%/50%)
Rotu► Saksanpaimenkoira & Harmaasusi
Lauma ► Laumaton
Asema ► -


ULKOKUORI
KUVA
Rakenne ► Keskiraskas. Hato on rakenteeltaan paljon saksanpaimenkoiraa muistuttava, mutta tässä on myös todella paljon piirteitä susista. Kehon pituus on hieman yli säkän ja antaa näin koirasudelle hyvää muotoa kehoon. Runko ja luusto muutenkin on Hatolla keskiraskas, jalat normaalin mittaiset ja vahvat. Tassut samanlaiset, kynnet vahvat ja terävät. Kasvot ovat Hatolla normaalin muotoiset, hieman raamikkaat ja kuono pitkä, hampaat normaalia terävämmät ja pidemmät.
Turkki ► Pitkää ja karheaa. Turkki on uroksella tosiaankin keskipitkää, muotoja myötäilevää ja karheaa. Tätä voi hyvin verrata saksanpaimenkoiran turkkiin. Karva on yhtäpitkää kaikkialla kehossa. Se hylkii hyvin likaa ja vettä sekä pitää kylmän loitolla.
Väritys ► Tummaa.. lisää tummaa. Väritykseltään Hato on melko yksinkertainen ja siinä on kolmea väriä: mustaa, tumman harmaata ja harmaata. Pohjavärinä toimii tummanharmaa ja vaalean harmaata löytyy mahan alta ja hieman rinnasta sekä tajoista. Mustalla on taas uroksen selkä, niska sekä osa kasvoista.
Silmät ► Jään siniset
Säkä, kehon pituus & paino ► 75 cm, 100cm &
Arvet ► Vasemman silmän päällä kolme suden kynsistä saatua 15 senttimetrin pituista, viirumaista arpea. Vasemmassa kyljessä kolme 20 senttimetrin mittaista viirumaista arpea karhun kynsistä. Oikealla puolella rintaa kaksi 25 senttimetrin mittaista viiruarpea koiran hampaista. Oikeassa korvassa pieni lohkeama.
Muuta ► Hampaat normaalia terävämmät ja pidemmät, kulkee suvussa.


LUONNE
Hato on luonteeltaan suht rehellinen ja ns. "puhdas", mutta silti tämä on mainio näyttelijä. Tämä voi toisin sanottuna esittää millaista tahansa haluaa. Yleensä uroksen tapaa kuitenkin kohteliaana, herrasmiesmäisenä sekä järkevänä koirasutena.
Ensitapaamisella Hato muodostaa yleensä toisesta mielikuvan itselleen ja sitä on vaikea muuttaa ja siksi uros kantaakin pitkään kaunaa vihatuilleen. Joskus kostokaan ei auta siihen. Yleensä Hato ei kuitenkaan suutu helposti ja siihen vaaditaan paljon. Välillä käy jopa niin, että Hato ei suutu sellaisesta mistä pitäisi vaan ikään kuin kylmää itsensä ja ei näytä mitään tunteita.
jatkuu >
22.02.2015 17:18 «


Lopo
Jatkoa Kenjirolle..

Luonne: Kenjiro on varsin äkkipikainen ja riidanhaluinen persoona. Uhkailee toisia voimillaan ja taidoillaan. Ei oikein mieti toisia vaan antaa asian olla. Haluaa itselleen mahdollisimman hyvän olon. Osaa taktikoida suunnitelmansa loppuun asti ja toimii sitten. Kuitenkin pienet ärsykkeet saavat uroon hieman kiehumaan yli ja tuo voi jopa ilman suunnitelmaa iskeä hampaansa ensimmäiseen koiraan. Se on kuitenkin harvinaista. Inhoaa häviämistä ja yrittää välttää sitä kaikin keinoin. Uroksella on hirveä kostonhimo, jos joku voittaa tuon. Uros sopii siitä Oun sotureihin, että osaa olla lojaali. Ei pettäisi laumaansa aivan heti. Suojelee taistelutovereitaan hyvin, mutta asettaa itsensä silti etusijalle. Uros inhoaa itsessään juurikin tuota ominaisuutta. Hän haluaisi asettaa laumansa etusijalle, mutta se on kovin hankalaa. Ei tykkää tappaa pinempiään, mutta jos pakko vaatii tuo ei jätä valinnanvaraa. Kenjiron on vaikea sopeutua uusiin kavereihin, mutta oppii ajan kuluessa ymmärtämään heitäkin. Ei usko aivan vieraita koiria ja saattaa pistää heidät todistamaan väitteensä. Vaikka uros on melkoinen rähinöitsijä on tuo sisältä oikeudenmukainen ja hyvä taistelutoveri.

Menneisyys: Kenjiro syntyi lemmikiksi. Tämän emo oli, Taree ja isä Kuro. Kenjirolla oli myös kolme nimetöntä veljeä. Kenjiro eleli mukavasti perheensä kanssa kunnes eräänä päivänä yksi veljistä sai ajatuksen lähteä seikkailemaan metsään. Kenjiro vastusteli ajatusta, sillä tiesi usean osan metsän vaaroista. Muut veljet kuitenkin vain pyörittelivät silmiään Kenjirolle ja lähtivät matkaan. Kun ilta viimein tuli ei Kenjiron veljiä näkynyt missään. Kenjiro kertoi isälleen veljiensä lähteneen metsään ja juuri sillä hetkellä pihaan syöksyi yltä päätä veressä oleva Kenjiron pikkuveli. Tuo kaatui maahan sanoen:
"Kaikki hävitty. Kuolema odottaa.Minä..minä anteeksi Kenjiro."
Silloin Kenjiro purskahti itkuun ja suri vielä monta päivää veljiensä menetystä. Syytä miksi veljekset olivat kuolleet, ei tiedetä vieläkään.
Kun Kenjiro täytti 2 vuotta tuo päätti ottaa selvää alueen villikoirista. Hän otti ne yhdeksi syyksi veljiensä kuolemaan. Kenjiro tapasi partiolla olevan Oun joukon ja loikkasi heti ensmmäisen koiran kimppuun. Kenjiro ei tietenkään tiennyt uroiden mahtia ja koira löi hänet vaivatta maahan. Kenjiro kyseli koirilta monia kysymyksiä ja kävi ilmi, että ne eivät olleet käyneet hänen veljiensä kimppuun. Kenjiro oppi vähitellen ymmärtämään Oun uroita ja päätti liittyä laumaan, selvittääkseen veljiensä murhan.

Kuva: http://tinypic.com/r/2pysvhg/8
15.02.2015 17:34 «
Diiah
Hieno hahmo, hyväksytty. :)
Sähköposti · Kotisivu · 15.02.2015 19:56 «


Lopo
Nimi: Kenjiro
Nimen tarkoitus:-
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4 vuotta (koiran ikä)
Paino: 27kg
Säkä: 59cm
Laji: Koira
Rotu: Mix. Seassa on ainakin Huskya ja Jämtlanninpystykorvaa.
Lauma: Ohun soturit
Asema: Laumalainen

Ulkonäkö : Kenjiro on ruumiinrakenteeltaan vahva ja solakka. Jaloissa on koiralla eniten voimaa. On nopea juoksija, jalkavoimiensa ansiosta. Tällä on myös vahva purukalusto, jolla kelpaa osallistua kahinoihin. Omistaa myös erittäin terävät hampaat, jotka uppoavat syvälle vastustajan lihaan. Käyttääkin suurimpana aseenaan hampaitaan.
Uroon karvapeite on tuuheaa. Turkki ei ole kovinkaan pitkä, mutta erittäin tuuhea ja pörrööntyy helposti sateella. Turkki kuitekin suojaa Kenjiroa tihkuilta. Tassuissa sekä jaloissa uroksen karvapeite käy ohuemmaksi ja lopulta karvaa on vain yksi kerros, alemmas mentäessä. Kenjiron häntä on myöskin pörheä ja kiertyy usein selän päälle.
Kenjirolla on hyvä kuulo, jopa parempi, kuin näkö. Uros kuulee pienimmätkin äännähdyket ja inahdukset. Kenjiron näkö ei ole normaalia koiraa heikompi, mutta Kenjiro luottaa eniten korviinsa ja hajuaistiinsa.
Kenjiro on väriltään tummanharmaa sekarotuinen. Uroon vatsa, sekä rinta ovat valkoiset. Kenjirolla on myös valkoinen 'kaulus' kaulassaan. Tuon posket, sekä kuono ovat myös valkoiset. Kuonon päällä on tummanharmaata, samaa väriä, kun koko päällysturkki. Silmen yläpuolella tällä on valkoiset otsapallot. Koiran silmät ovat eriväriset. Toinen sininen ja toinen vihreä. Uroksen tassunpäät ovat valkoiset.

Jatkuu...
15.02.2015 17:32 «


Southpaw
Kaikki ei mahtunu samaan viestiin joten täs viel Scarahin menneisyys :D

Menneisyys:
Scarahi syntyi kahdelle koga lauman perusjäsenelle. Molemmat vanhemmat toimivat rajavartijoina, joiden tehtävänä oli vartioida kogien alueiden rajalla, tunkeilevien igojen ja muiden koirien varalta. Scarahi oli tuskin oppinut kävelemään kun vanhemmat alkoivat jo opettaa sille miten kunnollisen koga ninjan tuli elää.
Eräänä iltana vanhemmat kuitenkin jättivät Scarahin vanhempien lauman jäsenten hoiviin, lähtiessään muun lauman mukana taistelemaan yhdistynyttä Igojen ja Ouun laumaa vastaan. Tästä taistelusta kumpikaan ei palannut koskaan, sillä molemmat paloivat kuoliaaksi Igojen talossa, jonka Akame oli sytyttänyt palamaan harhautuksena, salatakseen Igojen pyhien kääröjen olinpaikan kogilta, sillä välin kun tämä olisi Oussa taistelemassa. Ginin rinnalla. Tämä harhautus maksoi monien laumalaisten hengen ja esti kogia hyökkäämästä Igojen kimppuun ihan heti uudestaan.

Tulipalon seurauksena orvoksi jäänyt pentu päätyi yhden tulipalosta säästyneen kogan, Kuromarun koulutettavaksi ja huollettavaksi. Scarahi kiintyi kasvatti isänään toimivaan mestariin nopeasti, joskin tämän opetusten mukaisesti pyrki piilottamaan tunteensa, jotta niitä ei voisi käyttää aseena häntä itseään vastaan. Seuraavien kuukausien aikana Scarahi oppi nopeasti taistelemaan kuten täysiverisen kogan kuului, kunnes Kuromarun oli lopulta myönnettävä, että pentu lukeutui hänen parhaiden oppilaidensa joukkoon ja saattaisi nousta laumassa vielä hyvinkin korkeaan asemaan. Tämä arvelu osoittautuikin oikeaksi vain pari päivää myöhemmin, kun johtajan poika saapui Oun lauman luota takaisin kotiin. Kurojaki ei halunnut menettää poikaansa jollekin Oun lauman kaltaiselle "roskasakille" toistamiseen, joten tämä päätyi käskemään Kuromarun tuomaan parhaimmat oppilaansa hänen eteensä näyttämään taitonsa. Scarahi kuului näiden muutamien onnekkaiden joukkoon ja Kurojakin nähdessä naaraan taidot, tämä päätti, että Scarahista ryhdyttäisiin kouluttamaan Tesshinille henkivartijaa, joka samalla saisi toimia uroksen oikeana tassuna, kun tulisi tämän aika nousta lauman johtajaksi. Tämän tehtävän vuoksi Scarahi alkoi omistautua harjoittelulle entistäkin enemmän ja parhaillaan tämä harjoitteleekin ensimmäisiä kertojaan aseellista taistelua sirpin avulla.
18.01.2015 02:02 «
Diiah
Kiva hahmo, hyväksytty ja tervetuloa! :)

New Risen sivuilla on vanhaa tietoa (jonka olen epähuomiossa jättänyt päivittämättä) ja Koga koirat ovatkin rodultaan myös kishuja eivätkä shikokuja niin kuin aluksi luultiin. Haluatko siis vaihtaa hahmosi roduksi kishun vai pidätkö sen ennemmin shikokuna? :)
Sähköposti · Kotisivu · 18.01.2015 19:54 «


Southpaw
Nimi: Scarahi
Skp: Naaras
Ikä: 6kk
Laji: Koira
Rotu: Shikoku
Lauma: Kogat
Asema: Peruslaumalainen, Tesshinin tuleva henkivartija/oikea tassu
Perhe: Vanhemmat kuolivat palavassa talossa

Ulkonäkö:
Scarahi on ruumiinrakenteeltaan varsin pieni, verrattuna muihin samaa sukupuolta edustaviin lajitovereihinsa. Pienestä koostaan huolimatta, Scarahi näyttää kuitenkin voimakkaalta ja tältä löytyy kyllä lihaksia, vaikka ei miltään hyvin treenatulta taistelukoiralta näytäkään. Turkin väri Scarahilla on tummanruskea ja jalat, vatsa ja rintakehä taas ovat selkeästi vaaleammat. Häntä Scarahilla on yleensä kippurassa samaan tapaan kuin suomen pystykorvilla. Otsalta niskaan Scarahilla kasvaa ohut kaistale hieman pitempää, mustaa karvaa, joka muodostaa pään päälle irokeesimaisen harjaksen kuten muillakin kogan ninjoilla. Silmät naaraalla ovat tummanruskeat ja usein niiden katseesta on hankala päätellä mitä naaras ajattelee, kiitos mestarinsa koulutuksen, joka on opettanut naarasta pitämää tunteensa kurissa.

http://southpaw.50webs.com/hahmokuvat/Scarahi.png
Kuvapohja (c) Isis

Luonne:
Nuoresta iästään huolimatta Scarahi tunnetaan laumassa yhtenä lupaavimmista nuorista ninjoista. Kouluttajanaan ja huoltajanaan toimivan Kuromarun silmien alla järjestetyissä harjoitustaisteluissa Scarahin on jo monesti onnistunut vakuuttaa muut taidoistaan, sillä naaras pystyy helposti tarjoamaan tasavertaisen vastuksen kelle tahansa oman ikäisistään uroksista. Laumaansa kohtaan Scarahi on uskollinen ja olisi ennemmin valmis kuolemaan kuin pettämään laumansa ja hylkäämään laumalle annetun tehtävän Igojen pyhien kääröjen varastamisesta. Etenkin viimeaikoina, saatuaan kuulla myös tulevasta tehtävästään Tesshinin henkivartijana, Scarahi on omistautunut harjoittelulleen entistäkin enemmän.
Tesshiniin ja tämän isään, Kurojakiin Scarahi suhtautuu kunnioittavasti, mutta kaikista eniten naaras kuitenkin laumasta arvostaa tällä hetkellä mestariaan Kuromarua, kiitos tämän antaman koulutuksen ja huolenpidon. Vaikka Scarahi kuitenkin näennäisesti on täysiverinen koga ja noudattaa lauman perinteitä niin taistelutaitojen, kuin kannibalisminkin suhteen, on naaras silti hyvin avoin erilaisille maailmankatsomuksille ja pyrkii olemaan tuomitsematta ketään turhan nopeasti.
18.01.2015 02:01 «

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]

© 2003-2007 · ZuroGB v3.01 by Tuomas Virtanen (fixes by Frozen)