Liittymiskirja
Jos olet aikeissa liittyä niin tämä on juuri oikea paikka siihen. Jätä hakemuksesi tänne meidän luettavaksi, yritämme lukea sen mahdollisimman pian. Kiitos ja toivottavasti näemme piakkoin foorumilla! :) Muistathan käyttää isoja alkumerkkejä ja oikeita välimerkkejä, jotta viestisi on helppolukuinen ja ettei se tule poistetuksi.

Voit käyttää viestissäsi BB-koodia.
[b]Lihavoitu[/b]
[i]Kursivoitu[/i]
[u]Alleviivattu[/u]
[URL=linkin osoite] Linkki [/URL]

Jos hakemuksesi on iso, niin voit jättää sen myös useammassa viestissä! Se on OK ja jopa suotavaa.

Lue vieraskirjaa :: Kirjoita vieraskirjaan :: Admin-paneeli

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]


Hullusinaatio
Luonne:

-Juonittelija, valehtelija, nukkemestari ja hopeakieli-

Vladimir on kontrolli friikki. Hän haluaa olla tilanteen herra tilanteessa missä tilanteessa. Hän uskoo älyyn ylitse brutaalin voiman ja siitä syystä ei itse otakkaan vastustajiinsa yleensä fyysistä kontaktia, vaan antaa muiden hoitaa sen puolen. Hän on aivot sen kaiken takana. Uroksen kohdalla koskaan ei tiedä valehdellaanko itselle vai ei. Jokaista sanaa kannattaa epäillä. Vladimir osaa puhua itsensä läpi useasta tilanteesta, ja saakin suurta nautintoa tästä. Uros on raivannut tiensä eteenpäin valehtelemalla, juonimalla ja manipuloimalla muita ympärillään näiden sitä itse tietämättä.

-Hurmaava, ystävällinen, kohtelias ja unelmavävy-

Pimeästä puolestaan huolimatta Vladimir osaa käyttäytyä kuin herrasmies. Elegantti ja arvokas - ruhtinallinen melkein. Hän näyttääkin oikeat karvansa vain niille joihin luottaa - no, niin paljon kuin hän pystyy vain luottamaan. Henkilöille jotka eivät häntä vastaan tassuaan ole nostaneet, osaa uros olla hyvinkin miellyttävä henkikilö. Uros ei usko turhaan verenvuodatukseen eikä tykkää myöskään vuodattaa sitä turhaan. Huolimatta muista luonteen piirteistään, uros on niitä harvoja ystäviään kohtaan lojaali eikä (yleensä ainakaan) käytä näitä hyväkseen ellei kyseessä ole tilanne mikä uhkaisi paljon hänen henkeään

-Pelkuri, selkärangaton, rotta-

Pohjimmiltaan Vladimir on aika pelkuri. Tilanteissa joissa hän on alilyönti asemassa reilusti, hän yrittää paeta paikalta - välittämättä muiden hengistä. Oma napa paras napa. Miellistely, matelu - kaikki menee kunhan hän itse ei menetä henkeään tilanteessa - jälkikäteen toisen tosin kannattaisi vahtia selkäänsä tarkasti - uros ei tykkää jos häntä nöyryytetään. Tästä syystä uroksesta ei tulisi koskaan hyvää laumanjohtajaa. Hänelle laumalaiset olisivat vain shakkinappuloita jotka olisi helposti uhrattavissa. Myös koska hänellä ei ole omaa laumaa, uros pyrkii käyttäytymään hyvinkin luonteensa vastaisesti ja näyttäytymään heikkona ja vaarattomana – henkilönä johon ei kiinnitettäisi lainkaan huomiota

-Intohimoinen, ylisuojeleva, rakastaja-

Uroksesta löytyy myös se oma valoisa puolikin. Hän osaa olla intohimoinen rakastaja jos hän löytää joskus sen oikean. Yhdenyön suhteita hän ei harrasta. Hän ei myöskään petä vaikka voisikin hyötyä siitä tilanteessa - hänelläkin on ne omat rajansa - vaikkakin vain hiuksen hienot. Uros ei niinkään välitä pennuista . Partneriltaan hän vaatii lujaa tahtoa ja tervettä ruumista - mitään sairasta, raihnasta selkärangatonta vikisijää hän ei huolisi itselleen. Vladimir on myös rakastaan kohtaan hyvin ylisuojelevainen - välillä se menee myös siihen että uros voi valehdella rakkaalleen pitääkseen tämän turvassa

Menneisyys:
Vladimir on syntynyt Venäjällä, Dalnegorskin kaupungissa ja elänyt siellä ensimmäiset elinvuotensa. Hänen emonsa oli jo varsin vanha ollessaan tiineenä, mikä johti lopulta siihen että Vladimir oli ainoa aikuisikään selvinnyt pentu koko pentueesta. Vladimirin isä ei ollut missään vaiheessa mukana uroksen kasvamisessa – eikä Vladimir ole myöskään tavannut häntä koskaan. Vladimirin emo kuoli uroksen ollessa kolmevuotias, mutta ennen kuolemaansa uros ja hänen emonsa matkasi lätäkön ylitse Japaniin rahtilaivan kyydissä, aina Ou-vuorille asti. Vladimir seurasi jo vanhan emänsä viimeistä yritystä löytää Vladimirin isä, johon emä oli yhä palavasti rakastunut. Se matka jäi tämän viimeiseksi, mistä lähtien Vladimir on matkannut yksin Japanin alueilla, haluamatta kumminkaan vielä palata kotimaahansa.

- hyvin tiivistetty menneisyys, sitähän tulee lisää pelaillessa (ja sitten jos joskus jaksan kirjoittaa :/-
19.06.2014 23:29 «
Diiah
Mukavan pitkä esittely, ja monipuolisesti kirjoitettu. Hyväksytty, tervetuloa!! :)
Sähköposti · Kotisivu · 20.06.2014 11:56 «


Hullusinaatio
Nimi: Vladimir
Nimen tarkoitus: -
Sukupuoli: Uros
Ikä: 6 – ihmisten iässä n. 43v
Paino: 39kg
Säkä: 82cm
Laji: Koira
Rotu: Borzoi (venäjänvinttikoira)
Lauma: Laumaton

Ulkonäkö: Vladimirissä ei ole ensisilmäyksellä juuri mitään mikä vetäisi huomiota itseensä, ellei se sitten olisi hänen suurehko kokonsa.

Uroksella on säkää kertynyt 82 cm ja painoa suurinpiirtein 39kg. Uros on myös tyypillinen rotunsa edustaja ruumiinrakenteensa kohdalla. Hyvin solakka, pitkillä raajoilla ja hieman kihartuvalla turkilla varustettuna. Uroksen kuono on pitkän mallinen, korvat hiukan taaksepäin taittuvat. Silmät ovat kylmän vaalean siniset. Uroksen suun aluetta koristelee erikokoiset ja muotoiset arvet jotka jatkuvat leukaan asti. Leuassa turkki hiukan pidempää, luoden näin pienen pukinparran. Vladimirillä on kaartuva selkä ja isohko rintakehä. Vladimiriltä löytyy voimaa varsinkin juoksemiseen tarvittavissa lihaksissa, mutta huolimatta siitä uros on suhteellisen laihassa kunnossa. 

Vladimirin turkki on tämän ylpeyden aihe. Tuuhea, sileä turkki takkuuntuu vaikeasti eikä lika tahdo juurikaan pysyä siinä kiinni. Turkki on pidempää varsinkin rinnan, hännän ja niskan alueella, mutta hiukan harvempaa kasvoissa. Uroksen pohjakarva on hyvin vaaleaa, mutta hänestä löytyy myös kahta eri sävyn tummanharmaata sekä kahta eri sävyistä tumman ruskeaa. Uroksen kylkiä ja jalkoja koristama hiukan erikoinen tumma kuviointi saa luomaan illuusion siitä että uros on laihempi kuin mitä oikeasti on. 

Vladimirillä on hyvä kuntoiset hampaat, joista kylläkin vasen alakulmahammas on lohjennut kärjestä poikki. Uroksen kynnet ovat terävän puoleiset, mutta kulumisen vuoksi hiukan lyhyen puoleiset.

http://imgur.com/R6g7LGK kuva (parempi tulossa)

Ja seuraavaan viestiin lopputiedot ~
19.06.2014 23:27 «


Reinbo
Kaikki ei mahtunut edelliseen viestiin, joten tässä vielä jatkoa.


Luonnetta tulee lisää pennun kasvaessa jonkin verrran. Luonne voi myös muuttua ajan myötäMenneisyys: Tesshin tavataan ensimmäisen kerran, kun Gin taistelee Kōga-koirien johtajaa Kurojakia vastaan. Taistelun keskeyttää Wilson-niminen collie, joka seisoo kallionkielekkeellä uhaten tappaa Tesshinin, Kurojakin pojan. Wilson tahtoi kostaa Kurojakille, joka oli johtanut hänen perheensä kuolemaan ja halusi Kurojakin kokevan saman, minkä hänkin oli kokenut. Kurojaki keskeyttää taistelunsa Giniä vastaan ja syöksyy päin Wilsonia, tönäisten tämän rotkoon Tesshin mukanaan. Cross hyppää pennun perään ja kaikki kolme tippuvat rotkoon. Myöhemmin sama kolmikko palaa takaisin. Pentu juoksee onnellisena isänsä luo, jonka Gin jättää eloon huolehtimaan pennustaan. Kurojaki päättää kuitenkin karata paikalta ja jättää itkevän pentunsa jälkeensä. Gin ottaa Tesshinin mukaansa ja Moss alkaa huolehtia siitä. Tesshin on mukana, kun Mossin joukot jäävät Mutsun kenraalien panttivangeiksi rotkoon. Kun Mossin joukot taistelevat vangitsijoitaan vastaan, Tesshinkin osallistuu taisteluun. Uros tapaa Kisaragin pennut, jotka hyökkäävät yksin kulkevan pennun kimppuun. Tesshin taistelee heitä vastaan, mutta Akame pelastaa tämän. Mossin joukot kuitenkin lopulta pääsevät rotkosta ja he jatkavat kohti Suurta taistelua. Tesshin kulkee villikoirien mukana Suuren taistelun alkuun saakka, kunnes se jää Crossin ja tämän pentujen luokse turvaan taistelun ajaksi.Suuren taistelun jälkeen pentu jatkoi eloaan kuukauden verran Ohussa. Silloin pennun mieleen jäi pysyästi oikeudenmukaisuus ja mitä oikea ystävyys oli. Koga oli myös ystävystynyt Crossin pentuihin ja viettikin suurimman osan ajasta leikkien näiden kanssa. Rauha kuitenkin rikkoutui nopeasti. Uroksen isä ilmestyi Ohuun ja halusi Tesshinin palaavan takaisin Kogien maille. Pennun oli hyvin vaikea päättää mitä se halusi tehdä. Gin kuitenkin puhui uroksen kanssa ja sanoi, että Tesshin saisi tulla takaisin Ohuun halutessaan. Tesshin lähti isänsä kanssa takaisin Kogien maille, mutta huomaisi näiden joukkojen olevan hyvin vähäiset. Hyvin harva oli selviytynyt palavasta talosta. Uros oli nuori, mutta tiesi vain ajan auttavan näiden tilanteessa. Uusi pentuja syntyisi ajan kuluessa ja joukot kasvaisivat uudestaan. Tesshin halusi vahvistua ja päätti aloittaa koulutuksensa ninjaksi. Eräs vanha Koga, joka ei ollut osallistunun taisteluun toimi uroksen kouluttajana.


Mennisyyttä tulee lisää sitä mukaan, kun tapahtuu
29.05.2014 10:15 «
Diiah
Hyvä ja kattava esittely, hyväksytty. Tervetuloa! :)
Sähköposti · Kotisivu · 29.05.2014 15:03 «


Reinbo
Hei. Ajattelin ottaa peattavaksi pikku Tesshinin. En ollut tuota iästä ihan varma, mutta ajattelin sen tässä ajassa olevan jotain neljä kuukautta.

Kuva: http://i57.tinypic.com/2eq6iya.jpg

Nimi: Chibi (Aikuisena Tesshin)
Nimentarkoitus: Chibi: Pikkuinen Tesshin: filosofisielu
Sukupuoli: Uros
Ikä: 4kk
Laji: Koira
Rotu: Shikoku
Lauma: Koga koirat
Asema: Tuleva johtaja
Maine: Pentua kohdellaan laumassa hyvin kunnioittavasti, mutta ystävällisesti. Laumalaiset pitävät kovasti pennun iloisesta luonteesta ja siksi se on lauman suosiossa.

Väritys: Tummanruskea-valkoinen, tummia pilkkuja kehossa. Valkoinen mahan alue ja valkoinen harjas päässä, joka päättyy niskaan

Ulkonäkö aikuisena: Tesshinin keho on hyvin taipuisa ninjojen tapaan. Ruumis on hoikka, mutta voimaa ja lihasta löytyy koko kehosta. Uroksella on koko mustat silmät ja ne heijastavat kogan päättäväistä tahtoa. Kogan liikkeet ovat hyvin sulavia ja äänettömiä. Karapeite on tiivis ja karhea, mutta se kuitenkin suojaa hyvin kaikenlaisia säitä vastaan. Jalat ovat sirot ja uroksen kropan tapaan hoikat. Tesshin omaa kuitenkin uskomattoman hyvät jalkavoimat. Uroksen säkäkorkeus on 55 cm ja paino 24,9 kg.
Luonne: Nuoresta iästään huolimatta pentu on ikäisekseen hyvin kypsä. Tesshinin aikainen kypsyminen huomaa selvästi sen käyttäytymisessä. Uros harkitsee aina mitä sanoo toisille. Tälle on opetettu, että puheet voivat olla myös hyödyllinen ase. Koulutukseensa uros suhtautuu vakavasti ja kunnoittaa syvästi vanhaa ja viisasta opettajaansa. Silti koga välillä kyseenalaistaa opettajansa näkemyksiä kogien johtamisesta. Ohussa opittu oikeudenmukaisuus ei ole vähinnyt nuoren koiran mielestä. Se kuitenkin tietää, että ei voi puuttua vielä johtamiseen nuoren ikänsä takia. Isäänsä pentu suhtautuu etäisesti. Uros muistaa miten Kurojaki hylkäsi sen tehtävänsä vuoksi.

Siltikin uros yrittää välillä parantaa näiden välejä ja yrittää ymmärtää myös isäänsä. Uros on kaikinpuolin vastuuntuntoinen nuorukainen. Tämä tietää tarkkaan mitä häneltä vaaditaan ja yrittää täyttää odotukset mahdollisimman hyvin. Uros osaa halutessaan olla hyvin vakuuttava ja puhua hyvin aikuismaisesti. Matka Ohun joukkojen mukana opetti urokselle hyvin paljon erillaisia asiota ja se ei unohda ystäviään Ohussa. Välillä uros kaipaa Ohuun, mutta muistaa sitten tulevan vastuunsa laumassa.
Sähköposti · 29.05.2014 10:12 «


Ujokaali
Kuva: http://i60.tinypic.com/2pq9z0i.jpg
© Miia

Nimi: Motafu
Nimen tarkoitus: -
Sukupuoli: Uros
Ikä: 1
Laji: Koira
Rotu: Sekarotuinen Kai Ken
Lauma: Oun lauma
Asema: Peruslaumalainen
Luonne: Hieman arka, mutta puhuu kyllä jos hänelle aletaan puhumaan. Hieman pelokas ja epäluuloinen vieraita koiria kohtaan. Osaa toki olla myös pirteä ja reipas tietyissä tilanteissa. Hän ei ole kovin rohkea, mutta ehkä jonain päivänä hänen rohkeutensa herää.
Menneisyys: Motafu syntyi Mutsussa ja hänellä oli normaali perhe: Äiti, isä, ja 4 siskoa. Hänen isänsä oli pienen koiralauman johtaja. Eräänä päivänä heidän laumansa kimppuun hyökkäsi suurempi koiralauma. Kaikki oli ohi muutamassa minuutissa ja koko lauma oli kuollut. Motafun isä onnistui pakenemaan Motafun kanssa. Isä oli kuitenkin todella haavoittunut ja matkan aikana hän kuoli vammoihinsa. Motafu jäi suremaan isäänsä, mutta lopulta hänet otti huostaan vieras koira ja Motafu eli hänen kanssaan jonkun aikaa.
Sähköposti · 15.05.2014 18:49 «
Diiah
Toivoisin luonteeseen lisää tekstiä, se on nyt kovin suppea. Jos hyväksyn tämän nyt niin kirjoitatko pari, kolmisen lausetta lisää? :) Pienen ulkonäkökuvauksen toivoisin myös. Se olisi kiva olla, vaikka hahmollasi onkin kuva.

Jos kirjoitat lisää foorulle esittelyä lisätessäsi, niin hyväksytty.
Sähköposti · Kotisivu · 15.05.2014 22:04 «


Hamuro
Olen Sniper. Teen hakemuksen huomenna =)
07.05.2014 20:44 «
Diiah
Okei, selvä homma! :)
Sähköposti · Kotisivu · 07.05.2014 20:50 «


Hamuro
Voisinko olla Kurojaki tai John?
27.04.2014 18:13 «
Diiah
Mikä ettei. :)
John on olennainen osa juonta, niin sille olisikin toiveissa pelaaja joka olisi mahd. aktiivinen.
Sähköposti · Kotisivu · 27.04.2014 22:29 «

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]

© 2003-2007 · ZuroGB v3.01 by Tuomas Virtanen (fixes by Frozen)