Liittymiskirja
Jos olet aikeissa liittyä niin tämä on juuri oikea paikka siihen. Jätä hakemuksesi tänne meidän luettavaksi, yritämme lukea sen mahdollisimman pian. Kiitos ja toivottavasti näemme piakkoin foorumilla! :) Muistathan käyttää isoja alkumerkkejä ja oikeita välimerkkejä, jotta viestisi on helppolukuinen ja ettei se tule poistetuksi.

Voit käyttää viestissäsi BB-koodia.
[b]Lihavoitu[/b]
[i]Kursivoitu[/i]
[u]Alleviivattu[/u]
[URL=linkin osoite] Linkki [/URL]

Jos hakemuksesi on iso, niin voit jättää sen myös useammassa viestissä! Se on OK ja jopa suotavaa.

Lue vieraskirjaa :: Kirjoita vieraskirjaan :: Admin-paneeli

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]


Yukimura
En liitykkään...olen todella pahoillani..en oikein ymmärtänyt tän ideaa tai juonta. Lisäksi olen pelannut vasta vuoden. *Yukimura toivottaa sivuille hyvää menestystä ja katoaa*
23.03.2014 11:04 «
Diiah
Hei ja kiitos kiinnostuksestasi. :)
Kyselemällä saa lisätietoa, jos jokin asia on jäänyt hämäränpeittoon. Ikävää, ettet haluakaan liittyä, mutta jos joskus tulee sellainen tilanne, että harkitset liittymistä, niin kysäise jos on jotakin epäselvää. Vastaamme mielellämme asioihin mitä et ole ymmärtänyt! :)
Sähköposti · Kotisivu · 23.03.2014 12:44 «


Yukimura
Ainiin! Se kuva!

Kuva on http://aijaa.com/9a8Neb
23.03.2014 09:57 «


Yukimura
Nimi: Hamuro
Nimen tarkoitus: Ei varsinaista merkitystä. Saanut nimensä suvussa kulkevalta "Ha" sanalta.
Sukupuoli: Uros
Ikä: 1 vuotta.
Paino:Ei pakollinen.
Säkä: 55 cm
Laji: Koira
Rotu: Akita inu
Lauma: Laumaton. Pari käskyläistä. (pelokkaita kotikoiria)
Asema: Käskyläisilleen "Herra" Muuten vain erakko.

Ulkonäkö: Turkin pohjaväri on valkea. Päällepäin se tummentuu hailakasti. Päältä turkki on tummanharmaa, melkein musta. Turkki on lyhyttä, mutta tiheää. Häntä on lyhyt ja kippurassa, yleensä vain raivosta. Jalat ovat alaspäin mentäessä, vaaleanharmaat. Takajalan varpaissa on osa vaaleanharmaata. Ei valkoista vatsaa. Koiralla on arpia menneistä taisteluista. Erittäin voimakas ja jäntevä. Muttei kovinkaan nopea tai notkea.

Luonne:Hamuro on todella välinpitämätön ja raivokas. Ei luovuta kovin helpolla, mutta tietää milloin on parasta lopettaa. Haastaa mielellään taisteluun, koska luulee aina voittavansa. Karjuu yleensä käskyläisilleen ja uhkaa tappaa nämä jos eivät tuo jotakin saalista. Katse kertoo koirasta paljon. Esim: Laiska ja välinpitämätön katse tarkoittaa, että Hamuro suunnittelee jotakin viholliselle.

Menneisyys: Isä oli poikansa tavoin erakko ja pakotti kotikoiria käskyläisikseen. Hänen nimensä oli, Hafu. Huomaa alussa "Ha". Emo oli nimeltään, Hauha. Isoisä oli taas Haruro. Nämä koirat ovat kuolleet, mutta Hamurolla on uusia tuttavia. Urumi on eräs mäyräkoira, joka palvelee Humuroa "Herrana".
Sähköposti · Kotisivu · 23.03.2014 09:54 «


takare
Ei olisi mahtunut yhteen viestiin, joten laitoin esittelyn dAn stashiin :>

=> http://sta.sh/023d5tp5rxiu
Sähköposti · Kotisivu · 20.03.2014 02:11 «
Diiah
Hienosti kirjoitettu esittely. En vain tiedä voinko hyväksyä itse keksimääsi hyökkäystä, kun pääsivustolla lukee "Roolipelissä on käytössä vain Ginga-saagasta tuttuja hyökkäyksiä!". Mietin vielä tuota hyökkäysasiaa, mutta muuten hahmo on hyväksytty!
Sähköposti · Kotisivu · 22.03.2014 11:50 «

[<<<] [<]    1 2 3    [>] [>>>]

© 2003-2007 · ZuroGB v3.01 by Tuomas Virtanen (fixes by Frozen)