Vieraskirja
Mukavaa, että olet aikeissa jättää viestiä vieraskirjaan. Vastaamme siihen pian! Muistathan käyttää isoja alkumerkkejä ja oikeita välimerkkejä, jotta viestisi on helppolukuinen ja ettei se tule poistetuksi. Jos jätät yksityistä viestiä, niin jätäthän sähköpostisi, jos haluat vastauksen.

Voit käyttää viestissäsi BB-koodia.
[b]Lihavoitu[/b]
[i]Kursivoitu[/i]
[u]Alleviivattu[/u]
[URL=linkin osoite] Linkki [/URL]

Lue vieraskirjaa :: Kirjoita vieraskirjaan :: Admin-paneeli

[<<<] [<]    1 2 3 4 5 6    [>] [>>>]


Jenna
Mietin vain että jos teen Akatoran esittelyn niin miten kirjoitan sen että se onkin elossa?
09.10.2013 21:50 «
Miia
Voit vaikka kirjoittaa menneisyyteen siitä Suuresta taistelusta. Akatorahan teki tärkeän iskun Akakabuton silmään (eli sai tämän lopullisesti sokeaksi) ja tämä vaati hänen henkensä oikeasti. Mutta voit kirjoittaa menneisyyteen hänen selvinneen siitä iskusta ja voit kirjoittaa vaikkapa menneisyyttä Suuren taistelun jälkeenkin (eli keksiä siis itse, mitä hahmollesi on tapahtunut) tai sitten voit vaikka roolipelissä tapahtuneista peleistä kirjoitella sitten tapahtunutta Akatoran esittelyyn, miten itse haluat.
Sähköposti · Kotisivu · 10.10.2013 04:38 «


Jenna
Hei!
Ajattelisin liittyä tähän ihanalta kuulostavaan roolipeliin, olen itse Ginga fani joten tämä sopisi minulle täydellisesti. Kysyisin ensin pari juttua: Kun teen hahhmon mihin laitan esittelyn? Haluaisin Akatoran ensimmäikseksi hahmokseni voiko sen varata? Jos saan Akatoran laitanko esittelyyn esim saman menneisyyden kuin Kurotoralla?
09.10.2013 16:30 «
Miia
Moi!
Voit varata Akatoran itsellesi. Liittymisvieraskirjaan laitat hahmosi esittelyn ja jompikumpi meistä ylläpitäjistä sitten päättää, että onko hahmon tiedot riittävät ym. että hyväksytäänkö se roolipeliin mukaan. Periaatteessa heillähän on sama menneisyys kun ovat veljeksiä. Jos et halua ihan sanasta sanaan samaa, niin voithan kirjoittaa sen omalla tavalla. :)
Sähköposti · Kotisivu · 09.10.2013 19:44 «


uumbrella
Heipparallaa ^.^
Kiinnostaisi liittyä tähän, tosin olen aloittelija, en ole ikinä pelannut ropeissa, mutta kirjoituskokemusta minulla on ja hahmo ja hahmoesittelykin valmiina, tosin se oli oikeasti tarkoitettu improon mutta kun en siihen päässyt niin se olisi oikein sopiva hahmo tähän ropeen. :) Haluaisin sen Oun lauman jäseneksi tai laumattomaksi.
Harkitsen vielä vähän ja jos päätän liittyä niin hahmoesittelyä tulee C; Hienolta roolipeliltä kyllä kuulostaa!
Kotisivu · 31.08.2013 20:12 «
Miia
Heipsan!
Tervetuloa mukaan vaan, jos kiinnostaa. Foorumilla voi kysellä, jos tulee ongelmia sen käytön kanssa tai ei tiedä mitä tehdä. :) Hahmosi voi olla Oun laumalainen tai laumaton. Jos haluat, voit laittaa tämän laumattomaksi, mutta pelata vaikka Ginin kanssa jossain vaiheessa laumaan liittymispelin? Tällä hetkellä juonessa Gin olisi ystävien kanssa lähdössä etsimään lisää sotilaita Oulaisiin. Siinä olisi jo hyvä idea johonkin pelitykseen. :)

Mutta kiitokset roolipelin kehusta! Arvostamme sitä suuresti.
Sähköposti · Kotisivu · 01.09.2013 16:44 «


Alexandra
Heips! Kävisikö teille linkinvaihto uuden roolipelin, Cilyan kanssa? Lähetäthän viestiä meidän vieraskirjaan jos käy?
Kiitos! c:

~ Alexandra
Kotisivu · 19.08.2013 12:28 «
Diiah
Tokihan se käy, lisäilen seuraavassa päivityksessä! :)
Sähköposti · Kotisivu · 28.08.2013 17:15 «


Nibs
Roolipelilistaus Infinitestä, hei!

Olen pahoillani, mutta roolipelinne ei panostukseltaan vielä täytä listauksen kriteerejä. Infot ovat täällä kovin kuvapainotteisia ja tekstipuolta on niukasti. Varmasti oli iso homma etsiä ja laittaa sopivia kuvia - ja hienolta kyllä näyttääkin! - mutta kun foorumiroolipeleissä se teksti-info on olennaisinta pelaamisen kannalta.

Kiitos kuitenkin kiinnostuksesta, ja tervetuloa hakemaan uudestaan kunhan pelinne on kehittynyt reilusti infoiltaan. :)

- Nibs
Roolipelilistaus Infinite
Kotisivu · 27.07.2013 16:34 «
Miia
Moi!
Iso homma etsiä kuvia? Mitä kuvia oikein tarkoitat? Jäi hieman epäselväksi. :) Ja joo, tekstiä on tulossa lisää, sitten kun juonta pelataan foorumilla eteenpäin. Roolipeli on ollut kovin kauan hiljainen (yli pari vuotta), mutta nyt vihdoinkin on alkanut tulla väkeä tänne ja pääsee pelaamaan juonta eteenpäin.
Sähköposti · Kotisivu · 27.07.2013 18:03 «


Sakha
Hei!

Täällä olisi yksi mahdollinen liittyjä tähän mahtavan roolipeliinne, mutta haluaisin sitä ennen varmistaa muutaman asian...
Pelataanko New Risessä siis aikaa ennen Akakabuton kuolemaa? Olin lukevinani sivuilta näin, mutta sitten kun selailin foorumin hahmoesittelyjä, niin joistain sai vähän sellaisen vaikutelman, että karhu olisikin jo kaatunut, joten ajattelin nyt varmuuden vuoksi tulla vielä kysymään asiaa...
Eikä varmaan haittaa, että ensimmäinen hahmoni ei olisi GNG:stä, vaan olisi oma hahmoni, joka näillä näkymillä tulisi Kogien joukkoon? (Esittelyssä tulee kyllä kestämään vielä jokunen aika, koska tällä hetkellä minulla on hieman kiireitä)
Sähköposti · 26.07.2013 12:58 «
Diiah
Heissan!

Akakabuto on kukistettu, mutta Oun laumaa uhkaa toinen vaara, pahiskoiralauma. Juoni on itseasiassa ollut jonkin verran kehityksen alla, jotta siitä saataisiin entistä mielenkiintoisempi. :)
Mukavaa, että olet ajatellut liittymistä. Kyllä tuo käy, joten jääkäämme odottelemaan liittymisviestiäsi.
Sähköposti · Kotisivu · 26.07.2013 13:34 «


Peurankasvo
Heissan!

Uunituore roolipeli Skyrim rpg: Kein Do Keizaal avasi juuri ovensa, kiinnostaisiko linkinvaihto? C:

Vastaukset kiitos roolipelimme vieraskirjaan!

Huisia kesän jatkoa,
Peurankasvo & Raider
Sähköposti · Kotisivu · 10.07.2013 18:05 «
Diiah
Heippa!

Käyhän tuo linkinvaihto, päivitän sen ensitilassa! :)
Sähköposti · Kotisivu · 22.07.2013 15:58 «


Foxxy
No siis hahmon menneisyydessä se on ollut oskus ihan lemmikkikoira ja vahingossa päässyt karkuun omistjltaan. Ja hahmo on jäänyt auton alle, ja sen takia oikea takajalka olisi amputoitu :)
18.06.2013 11:07 «
Miia
No kyllä tuo käy. :)
Sähköposti · Kotisivu · 18.06.2013 11:12 «


Foxxy
Kävisikö linkinvaihto Nelituuli RPGn kanssa?

Haluaisin liittyä, mutta onko mahdollista, että hahmolla olisi toisessa jalassaan rautaa?
Kotisivu · 17.06.2013 20:43 «
Miia
Moi!
Kyllä käy linkinvaihto. Ja tuosta hahmo jutusta, niin kyllä se kai on mahdollista, jos hahmon menneisyydessä on selitys siitä, että miksi jalassa on rautaa. Ja millä tavalla tarkoitat, että siinä on rautaa? Onko koko jalka tehty teräksestä vai joku osa vaan?
Sähköposti · Kotisivu · 17.06.2013 22:23 «


riesa
Kävisikös linkinvaihto uutukaisen Fahrenheit 67'an kanssa?

Vastailethan roolipelimme vieraskirjaan, jos linkinvaihto kiinnostaa ~
Kotisivu · 13.06.2013 01:04 «
Miia
Selvähän se.
Sähköposti · Kotisivu · 13.06.2013 15:53 «

[<<<] [<]    1 2 3 4 5 6    [>] [>>>]

© 2003-2007 · ZuroGB v3.01 by Tuomas Virtanen (fixes by Frozen)